Esirippu nousee paljastaen uuden maailman.

Äänen suoratoistojärjestelmät

Suoratoistoratkaisuillaan Sennheiser ei ainoastaan luonut uudenlaista äänenlähetystapaa. Järjestelmien avulla myös heikosta näöstä tai kuulosta kärsivät pääsevät nauttimaan erilaisista kulttuuritapahtumista.

Osallistamista – kiitos innovatiivisen teknologian

Monet heikosta näöstä tai kuulosta kärsivät käyvät mielellään teatterissa, elokuvissa tai oopperassa. Uudella suoratoistoteknologialla Sennheiser haluaa edistää heidän osallistumistaan kulttuuritapahtumiin ja osallistamista. Suoratoistoratkaisut MobileConnect ja CinemaConnect tuovat kuvailutulkkauksen ja kuunteluavun kulttuuritapahtumiin hyvin yksinkertaisesti. Ne tarjoavat niille, joilla tähän asti ei ollut todellista mahdollisuutta osallistua näihin tapahtuman, tilaisuuden niiden ymmärtämiseen. Järjestelmä suoratoistaa äänisisällön suoraan ja reaaliajassa käyttäjän älypuhelimeen erityisen sovelluksen avulla, mikä tekee vuokralaitteista tarpeettomia. Mukava ja kätevä ratkaisu sekä operaattoreille että käyttäjille.

MobileConnect

Jotta heikosta kuulosta kärsivät voivat osallistua kulttuurielämään: Innovatiivinen streamingteknologia MobileConnect tuo kuunteluavun teatteriin, oopperaan ja musikaaleihin.

  • Kuunteluapu
  • Äänen live-suoratoisto sovelluksen avulla -Teatteriin, oopperaan ja musikaaleihin

CinemaConnect

CinemaConnect tuo ensimmäistä kertaa kuunteluavun ja kuvailutulkkauksen elokuvateattereihin. Näin elokuvissa käynnistä tulee vaivan arvoista myös heikosta näöstä tai kuulosta kärsiville.

  • Kuunteluapu ja kuvailutulkkaus
  • Äänen live-suoratoisto sovelluksen avulla
  • Elokuvateatteri

Culture Inclusive

Culture Inclusive

Culture Inclusive on Sennheiserin kulttuuriin osallistamiselle omistettu verkkosivusto. Hyödynnä sivustoomme kuuluvaa hakutoimintoa ja löydä läheltäsi kulttuurikohteet- ja tilaisuudet, jotka ovat myös erilaisista rajoitteista kärsivien henkilöiden ulottuvilla. more

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why many organizations choose Sennheiser solutions more