Mikrofonit radiokäyttöön

Luotettavat ammattilaitteet korkealaatuisiin radiolähetyksiin.

Radio-ohjelman taltioinnin yhteydessä on huolehdittava muustakin kuin hyvästä äänenlaadusta ja puheäänen välittymisestä selkeänä. Kyse on myös maineesta - joko omastasi tai radioasemasi maineesta. Käyttämiesi audiolaitteiden on tämän vuoksi syytä täyttää tiukimmatkin äänentoistolle ja fyysisille ominaisuuksille asetettavat vaatimukset. Tämän vuoksi Sennheiserin tavoitteena on ollut kehittää radiokäyttöä varten tuotteita, jotka pystyvät samanaikaisesti sekä tuottamaan parhaan mahdollisen äänenlaadun että toimimaan toisaalta mahdollisimman luotettavasti.

Radiotoiminnan alaan kuuluvat käyttökohteet asettavat laitteille hyvin erilaisia vaatimuksia – elektronisista uutisointijärjestelmistä studiotuotantoihin. Sennheiserilla on tarjota jokaiseen käyttöön hyväksi havaittu ja korkealaatuinen ratkaisu: huippuluokan pienoismikrofoneista langattomiin monikanavajärjestelmiin. Laaja tuotevalikoima käsittää muun muassa lähes huomaamattomat lavalier-mikrofonit ja shotgun-mikrofonit sekä uusinta tekniikkaa edustavat headsetit ja äänentarkkailuun tarkoitetut kuulokkeet.

46 Results

Filter

Connection

Langallinen järjestelmä
Langaton

Capsule

Neumann
800
900
5000

Channels

32+

Tyyppi

Shotgun
Handheld
Lavalier-mikrofoni
Headset
Camera

Price Range

200 - 600
1000 - 2000
2000+
100 - 200
600 - 1000
  • Uusi VR-äänentoistotuotteiden ulottuvuus. Helppokäyttöisen AMBEO® VR Mikrofonin avulla voit n... more
1,785.00

sis. ALV - Ilmainen toimitus

  • Kevyt, digitaalinen taskulähetin. Monenlaisiin audiolähteisiin: esiintymislavalle, studioon tai ulos... more
 

 

  • Maailmanluokan digitaalinen käsilähetin. Ilmiömäisen mahtava dynamiikka. Yhteensopiva evolution wire... more
 

 

Palvelulinkkejä

Mikrofonit ja mikrofonijärjestelmien varusteet

Etsitkö varaosia tai varusteita mikrofoniin tai langattomaan järjestelmään? Napsauttamalla tästä voit hakea tarvitsemasi alkuperäisen Sennheiser-varaosan tiedot.

Ohjelmistolataukset

Katso uusimmat maksuttomat ohjelmistomme Sennheiser-tuotteellesi.

Sennheiser väärennöksiä vastaan

Teemme kaikkemme asiakkaidemme ja tuotemerkkimme suojaamiseksi, jotta saat käsiisi ainoastaan aidon ja alkuperäisen Sennheiser-tuotteen. Jotta voit kokea aidon Sennheiser-elämyksen vääristymättömänä. Lue lisää keinoista, joilla pyrimme taistelemaan tuoteväärennöksiä vastaan.

Tuotteiden rekisteröinti

Sennheiser on aina oikea valinta. Varmista paras mahdollinen palvelu rekisteröimällä alkuperäinen Sennheiser-tuotteesi. Hyödyt tällöin monista lisäeduista.