Nappikuulokkeet

Nämä kuulokkeet ovat pienikokoisia ja mukavia käyttää. Ja ennen kaikkea ne toistavat äänen uskomattoman luonnollisesti ja elävästi. Sennheiserin laatuun voit luottaa, nautit sitten musiikista työmatkalla, juoksulenkillä tai kodin lämmössä.

Korvan sisällä käytettävät kuulokkeet - Valitessasi nappikuulokkeet musiikki on kaikkein lähimpänä korviasi. Pieniä äänentoiston jättiläisiä.

Kuulokkeet ovat kyllin pieniä mahtuakseen lähes jokaiseen taskuun. Ja ne tuovat äänen lähemmäksi sinua kuin mikään muu kuuloketyyppi. Näiden kuulokkeiden tarjoama loistava ääni on saavutettavissa kuitenkin vain, jos kuulokkeet istuvat hyvin korvassa. Tästä pitävät huolen eri kokoiset korva-adapterit sekä erinomaisesti muotoillut korvasangat. Korkealaatuiset korvan sisällä käytettävät kuulokkeet ovat loistava valinta matkailijalle tai kuntosalikävijälle.

Sennheiserilla on tarjota laaja valikoima erilaisia korvan sisällä käytettäviä malleja: se käsittää niin uusinta tekniikkaa edustavia audiofiilimalleja kuin vedenpitäviä urheilukäyttöön tarkoitettuja kuulokkeita. Saatavissa on myös integroidulla kaukosäätimellä varustettuja headseteja, joissa signaalinsiirto tapahtuu joko Bluetooth®-liitännän tai kaapelin välityksellä – loistava valinta, mikäli haluat parantaa älypuhelimesi äänentoiston laatua.

31 Results

Filter

liitettävyys

Kännykät ja tabletit
Muu mp3 soitin
Muut kännykät
Apple iPhone, iPod & iPad
Android
Kodin äänentoisto
HiFi System
Gaming Consoles
Multi Platform
Mac
PC
  • A true heavy-weight in sound, clad in an ultra-light-weight frame, the Sennheiser CX 6.00BT wireless... more
99.00

sis. ALV - Ilmainen toimitus

  • Miellyttävä MOMENTUM Free on kaikista kompaktein Bluetooth -kuuloke koskaan. Oikea MOMENTUM joka tar... more
199.00

sis. ALV - Ilmainen toimitus

  • Pohjautuen ylistettyyn IE 80:n, IE 80 S:n korvakanavan kuulokkeet ovat iskevä yhdistelmä esteettistä... more
349.00

sis. ALV - Ilmainen toimitus

  • Virtaviivainen ja kompakti, IE 800 S on jättiläinen siinä missä se ratkaisee: musiikin toistossa. Es... more
999.00

sis. ALV - Ilmainen toimitus

Palvelulinkkejä

Jälleenmyyjähaku
Etsi Sennheiserin jälleenmyyjä läheltäsi jälleenmyyjähakumme avulla.

Kuulokkeiden
Etsitkö varaosaa tai lisävarustetta kuulokkeisiin tai headsetiin? Tästä napsauttamalla saat alkuperäisen Sennheiser-varaosan.

Register your product
Omistatko jo jonkin Sennheiser-tuotteen? Rekisteröi tuotteesi ja hyödy maailmanlaajuisten asiakaspalveluverkostomme tarjoamasta nopeasta ja toimivasta palvelusta.

Taistelu väärennöksiä vastaan
Sennheiser työskentelee aktiivisesti kansainvälisten tuotemerkki- ja tuoteväärentäjien toiminnan estämiseksi - varmistaakseen siten sen, että saat käsiisi ainoastaan alkuperäisiä Sennheiser-laatutuotteita. Lue lisää ohjelmasta.