Kokous- ja konferenssiratkaisut

Ymmärtämisen haaste

Laatu on ratkaiseva tekniikan käyttökelpoisuuden kriteeri tilanteissa, joissa ihmisten on hyödynnettävä tekniikkaa viestinnän välineenä. Luotettavuus, puheäänen selkeys ja käytön helppous ovat tässä yhteydessä ratkaisevia tekijöitä. Oli sitten kyse pienen piirin kokouksesta kuin suuren yleisön edessä pidettävästä esitelmästä: Sennheiserilla on tarjota tällä alueella helppokäyttöisiä ja pitkälle kehitettyjä järjestelmäratkaisuja jokaiseen mahdolliseen käyttötilanteeseen.

Palvelulinkkejä

  • Tuotteiden rekisteröinti

    • Sennheiser on aina oikea valinta. Varmista paras mahdollinen palvelu rekisteröimällä alkuperäinen Sennheiser-tuotteesi. Hyödyt tällöin monista lisäeduista.

  • Sennheiser väärennöksiä vastaan

    • Teemme kaikkemme asiakkaidemme ja tuotemerkkimme suojaamiseksi, jotta saat käsiisi ainoastaan aidon ja alkuperäisen Sennheiser-tuotteen. Jotta voit kokea aidon Sennheiser-elämyksen vääristymättömänä. Lue lisää keinoista, joilla pyrimme taistelemaan tuoteväärennöksiä vastaan.

  • Ohjelmistolataukset

TeamConnect Family

TeamConnect Family

The TeamConnect Family product group as part of the Sennheiser for Business Portfolio comprising high-quality, technically well-conceived meeting solutions for business communication – designed for any meeting room and any meeting situation.
more