Lue lisää esityskäyttöön tarkoitetuista audiojärjestelmistä

Tuo esityksessä esiin parhaat puolesi.

Esittele tuotteesi, ratkaisusi ja ideasi näyttävästi—ja suo niille niiden ansaitsema huomio.

Yltää korviin ja sydämeen

Esitysratkaisumme soveltuvat erilaisiin vaatimuksiin ja tilaskenaarioihin. Ne ovat erittäin joustavia ja helppokäyttöisiä. Loppujen lopuksi, on voitava keskittyä olennaiseen: viestiisi. Koska ratkaisut on optimoitu erityisesti puhekäyttöön, ne takaavat puheen välittymisen erittäin selkeänä. Jopa jatkuvassa käytössä voit luottaa komponenttiemme luotettavuuteen.

SpeechLine Digital Wireless

Maailman ensimmäinen digitaalinen langaton mikrofoni, joka on optimoitu erityisesti puhekäyttöön. Erityinen audioalan osaaminen ei ole tarpeen—kaikki on asennettu valmiiksi paikalleen.

  • Digitaalinen signaalinsiirto (1,9 GHz)
  • Automaattinen taajuudenhallinta
  • 256-bittinen AES-salaus

SpeechLine Wired

SpeechLine Wired -sarja tarjoaa ratkaisuja kokouksia, konferensseja ja puhe-esityksiä varten ja siten sopivan mikrofonin jokaiseen käyttötarkoitukseen.

  • Asennusmikrofonit
  • Monipuoliset ratkaisut
  • Puheen välittyminen ylivoimaisen selkeänä

LSP 500

Mullistus PA-ratkaisujen keskuudessa: Täysin langaton PA-järjestelmä, jonka avulla vapaudut—johdoista, pistorasioista, lisävarusteista.

  • Langaton PA-järjestelmä
  • Käyttö sovelluksen avulla
  • Nopea asennus

Kokoushuoneet

Tutustu kokous- ja online-konferenssiratkaisujemme yksinkertaisuuteen - ja laita tiimityöskentelysi toimimaan. Oli sitten kyseessä pienet kokoukset tai suuret konferenssit: meiltä löydät käyttäjäystävälliset, erittäin kehittyneet ratkaisut joka sovellukseen.

Paranna tiimityöskentelyäsi

Henkilökohtainen viestintä

Voit luottaa tinkimättömään käytettävyyteen henkilökohtaisilla Sennheiser-viestintäratkaisuilla. Poikkeuksellisen laadukkaalla äänellään ja korkealuokkaisella muotoilullaan ne tukevat sinua tuottavuuden lisäämisessä, vähentävät häiriötekijöitä ja vievät liiketoimintaasi eteenpäin.

Viesti huolettomasti

Kun odotat erinomaisuutta

Kun odotat erinomaisuutta

Tutustu, miten Sennheiser-liiketoimintaratkaisut parantavat tuottavuuttasi. more

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why many organizations choose Sennheiser solutions more