Kannettavat tallentimet

Powered by Apogee

Tee ammattimaisia audiotallennuksia iPhonella, iPadillä tai iPod touchilla

Olitpa journalisti, joka etsii helppoa ääniratkaisua kenttähaastatteluille, luennoitsija, joka haluaa tallentaa puheen tai jopa lapsen vanhempi, joka tallentaa lapsensa lausumassa runoa – Sennheiserin ja Apogeen uudet digitaaliset klipsimikrofonit auttavat sinua tallentamaan äänen ammattimaisesti. ClipMic digital ja MKE 2 digital yhdistävät Apogeen A/D -muuntoasiantuntemuksen ja Sennheiserin mikrofonien suunnitteluasiantuntemuksen tarjotakseen käyttäjille optimiäänenlaatua heidän tallennuksilleen. Erityisesti suunniteltuja iOS-laitteille, molempien mikrofonien ominaisuutena on suoraan iPhone®:lle, iPad®:ille ja iPod® Touchille liitettävä salamaliitin, jolloin aikaansaadaan korkealuokkaisia, ultrakannettavia ratkaisuja laulu- ja puhenauhoituksia varten.

Apple, iOS®, iPad®, iPhone®, iPod® ja Final Cut Pro®ovat Apple Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Puhe

Täydellinen valinta jokaiselle, joka etsii yksinkertaista ja korkealaatuista ratkaisu podcastien, esitysten, haastattelujen tai kokousten tallentamiseen suoraan iPhone-puhelimeen.

Puhe

Tapahtumat

Koet elämässäsi monia merkityksellisiä ja hienoja hetkiä, joihin haluat palata vielä vuosienkin päästä. Lasten konsertit, suurenmoiset esitykset, häät, merkkipäivät ja läksiäisjuhlat... Kaikki nämä muistot voit taltioida äänenlaadultaan parhaassa mahdollisessa muodossa sovellusten ClipMic digital tai MKE 2 digital ja Apogee MetaRecorder avulla.

Tapahtumat

Video

Omien videoiden tuottaminen ja jakaminen ystävien ja sukulaisten kanssa ei ole ollut koskaan yhtä helppoa kuin nykyisin blogien tai videokeskustelujen välityksellä. iPhone, iPad ja iPod touch on varustettu sisäänrakennetulla kameralla, joka ylittää kuvanlaadussa vain muutaman vuoden takaiset kalliit videokamerajärjestelmät. Sovelluksen ClipMic digital / MKE 2 digital ansiosta käytettävissäsi on lisäksi myös uskomattoman hieno äänenlaatu. Näin tuloksena on ylittämätön videoratkaisu mobiilikäyttöön - ratkaisu, jota jokaisen on helppo käyttää.

Video

Elokuva

iPhone on luotettava apuväline elokuvatuotantoa varten. Järjestelmäkameraan yhdistettynä MKE 2 digital -sovellus ja iOS-laite tekevät ammattitason tuotantojen toteutuksesta yksinkertaista ja tehokasta. Apogeen MetaRecorder on ensimmäinen sovellus, jonka avulla audiotiedostot on mahdollista organisoida helposti ja käyttäjän tarpeiden mukaisesti jo kuvausvaiheessa, ”kenttäolosuhteissa”. Tämä muuttaa merkittävästi videomateriaalin käsittelyyn liittyvän työn luonnetta jälkituotantovaiheessa.

Elokuva

Tehosta Final Cut Pro® X -ohjelmaan liittyvää työprosessiasi

Lisää audiotiedostoihin jo tallennuksen aikana metatietoihin liittyviä tunnisteita kuten hakusanoja, suosikkeja, hakumerkkejä tms. Siirrä tallentamasi audiotiedosto ja Final Cut Pro® -sovelluksen XML-tiedostot tämän jälkeen Dropboxiin suoraan MetaRecorder-sovelluksesta. Tallennetut metatiedot helpottavat huomattavasti tallennettujen mediatiedostojen organisointia ja jäsentämistä, kun tietoja käsitellään tämän jälkeen Final Cut Pro -ohjelman avulla Mac-tietokoneella. Tämä nopeuttaa merkittävästi jälkituotantovaiheen työprosessia.

MetaRecorder-sovellus

Apogeen MetaRecorder on kaksikanavaisia äänitallenteita varten tarkoitettu sovellus, joka on kehitetty erityisesti Sennheiserin klipsikiinnitteisiä digitaalisia mikrofoneja varten. Sovellus on helppokäyttöinen ja mahdollistaa ammattitason (24 bittisten/96 kHz:n) äänitallenteiden luomisen. Sovelluksen ansiosta käytettävissä on lisäksi tallenteisiin liittyvät metatiedot, joiden avulla videon editointi on helppoa. Voit myös käyttää MetaRecorder-sovellusta mikrofonin äänitystason säätämiseen. MetaRecorder-sovelluksen tärkeimpiä toimintoja voi hallita Apple Watchin avulla. Tällaisia toimintoja ovat muun muassa tallennuksen käynnistys ja pysäytys, tallenteen lisääminen suosikkeihin, hakumerkkien lisääminen tai mikrofonin tulosignaalin tason asettaminen.

Lataa Apogee MetaRecorder AppStoresta
MetaRecorder-sovellus

4 Results

  • Professional recordings for on the go: The MKE 2 digital combines crystal clear sound with high-reso... more
499.00

sis. ALV - Ilmainen toimitus

  • A precise clip-on microphone, a high-quality external signal converter and simple handling: ClipMic ... more
199.00

sis. ALV - Ilmainen toimitus