MOMENTUM

Jokainen yksittäinen MOMENTUM-kuulokepari ilmentää pyrkimystämme täydelliseen äänenlaatuun. Huippuluokan materiaalien, erinomainen valmistuksen laadun ja edistyksellisen tekniikan ansiosta MOMENTUM on kuitenkin enemmän kuin pelkkä kuulokepari. Se on osoitus tinkimättömästä intohimosta puhtaaseen ääneen.

MOMENTUMIN käyttäjien innoittamana

MOMENTUM ei koskaan pysähdy. Näin siksi, että viemme jatkuvasti tinkimättömän äänenlaadun uusiin korkeuksiin. Todisteeksi katsokaa vain uusimman sukupolven MOMENTUM-kuulokkeita. Korkealaatuiset materiaalit, virheetön ammattitaito ja uraauurtava teknologiaa tekevät uusista MOMENTUMeista niin paljon muuta kuin vain kuulokkeet. Pidä niitä ehdottoman rakkauden julkilausumana koskien mahtava ääntä, valitset sitten langattoman tai langallisen version. Nämä ovat kuulokkeet ihmisille, jotka seuraavat sisäistä voimaa, ihmisille, jotka menevät pidemmälle kuin toiset ihmiset MOMENTUMilla.

Uusi sukupolvi

Uudet MOMENTUM-kuulokkeet ilmentävät Sennheiserin kiinnostusta tarkkaa ja yksityiskohtaista sointia kohtaan. Tätä tarkoitusta palvelevat kuulokkeen valmistusmateriaalina käytetty harjattu ruostumaton teräs ja hienoin nahka samoin kuin täydellinen viimeistely. Näin on mahdollista kokea kuunteluelämys, jonka vain tinkimätön äänenlaatu pystyy tarjoamaan.

Sennheiserin kehitysosasto on tehnyt paljon töitä saattaakseen asiakkaan palautteen ja tekniset innovaatiot yhteen siten, että tuloksena ovat kaikkien aikojen parhaat MOMENTUM-kuulokkeet.

CapTune App

CapTune App

Finun musiikkisi. Sinun tavallasi.
Sennheiserin Cap Tunella saat molemmat: ensiluokkaisen musiikkisoittimen ja vahvan äänenlaatusovelluksen, joka profiloi täydellisesti musiikkisi tunnelman. more