Opastustehtävät ja Audio Streaming -käyttö

Tie rajoituksettomaan elämykseen

Museot, teatterit, elokuvateatterit, nähtävyydet,…. Ääni tuo moniin eri käyntikohteisiin arvokkaan lisänsä. Toisinaan jopa ääni ehdoton välttämättömyys, jotta kohde pystyy ylipäänsä tekemään vierailijaan voimakkaan vaikutuksen. CinemaConnect, MobileConnect, ja TourGuide ovat Sennheiserin kehittämiä audiostreaming-ratkaisuja, joiden avulla on mahdollista päästä juuri tähän tavoitteeseen. Nämä ratkaisut soveltuvat opastus- ja tulkkaustehtävien ohella myös kuuloapuvälineiksi. Siten kuulo-ongelmista kärsivällä henkilölläkin on ensimmäistä kertaa tilaisuus nauttia rajoituksetta esimerkiksi elokuvaesityksestä.

Culture Inclusive

Culture Inclusive

Culture Inclusive on Sennheiserin kulttuuriin osallistamiselle omistettu verkkosivusto. Hyödynnä sivustoomme kuuluvaa hakutoimintoa ja löydä läheltäsi kulttuurikohteet- ja tilaisuudet, jotka ovat myös erilaisista rajoitteista kärsivien henkilöiden ulottuvilla. more

Palvelulinkkejä

  • Tuotteiden rekisteröinti

    • Sennheiser on aina oikea valinta. Varmista paras mahdollinen palvelu rekisteröimällä alkuperäinen Sennheiser-tuotteesi. Hyödyt tällöin monista lisäeduista.

  • Sennheiser väärennöksiä vastaan

    • Teemme kaikkemme asiakkaidemme ja tuotemerkkimme suojaamiseksi, jotta saat käsiisi ainoastaan aidon ja alkuperäisen Sennheiser-tuotteen. Jotta voit kokea aidon Sennheiser-elämyksen vääristymättömänä. Lue lisää keinoista, joilla pyrimme taistelemaan tuoteväärennöksiä vastaan.

  • Ohjelmistolataukset